Ajankohtaista

VUODEN 2019 APURAHOJEN HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT

Tieteen ja taiteen kristillisen tukisäätiön vuoden 2019 kannustusapurahojen hakuaika päättyi 7.8.2019. Saimme taas runsaasti hyviä hakemuksia. Pystymme jakamaan neljä 2000 € suuruista kannustusapurahaa. Hakemusten käsittely on alkanut, ja apurahat myönnetään joulukuun alussa säätiön 40-vuotishistoriikin julkistamisen yhteydessä.

—————————-

APURAHAT HAETTAVANA

Tieteen ja taiteen kristillisen tukisäätiön kannustusapurahat ovat haettavina. Tänä vuonna säätiö jakaa hakemuksesta neljä 2000 euron suuruista kannustusapurahaa. Hakemukset liitteineen ja suosituksineen tulee jättää sähköisesti säätiön asiamiehelle keskiviikkoon 7.8.2019 mennessä.

Täytä hakemus tästä: Apurahahakemus 2019

———————————-

VUODEN 2017 APURAHAT ON MYÖNNETTY

Tieteen ja taiteen kristillinen tukisäätiö on myöntänyt vuonna 2017 kolme kannustusapurahaa:
– Huk, kuvataitelija Sanna Huhtelalle taide-elokuvan Saari valmistamiseen Kristillisen taidesäätiön kohdeapurahana,
– MuM, FM Martti Laitiselle suomalaisen oratorion Ikiaartehet äänitteen julkaisemiseen ja
– FT Mikko Leinoselle teologiseen tutkimukseen Kirkon ihmiskäsitys ja ihmistieteet. (Kuvassa oikealla yhdessä TTKT:n puheenjohtajan Antero Polson kanssa.)

———————————-

VUODEN 2017 APURAHAT OVAT HAETTAVISSA

Tieteen ja taiteen kristillinen tukisäätiö myöntää vuonna 2017 kolme 1000 euron suuruista kannustusapurahaa. Yksi niistä on Kristillisen taidesäätiön apuraha taiteelliseen toimintaan.

Apurahaa voivat hakea yksityishenkilöt ja esimerkiksi yhdistykset.

Hakuaika päättyy 18.8.2017.

Apurahat myönnetään joulukuussa 2017.

 —————————-
APURAHOJA KUVATAITEESEEN JA NÄYTTÄMÖTAITEESEEN

Tieteen ja taiteen kristillinen tukisäätiö (TTKT) on 7.12.2016 myöntänyt kaksi kannustusapurahaa.

Turkulaisen taidehistorioitsijan, filosofian maisteri Pauliina Nyqvistin ja graafisen suunnittelun opiskelijan Saara Santalan ylläpitämä ”Aarreaitta.net”-sivusto (www.aarreaitta.net) esittelee kristillistä kuvataidetta hyödyntäen modernia tutkimusta. Sivusto toimii hyödyllisenä materiaalipankkina seurakuntien ja koulujen opetuskäytössä ja mukana on myös hartaudellista ainesta.

Seinäjoella toimiva Kristillinen teatteriyhdistys (www.kristy.fi) toteuttaa reformaation merkkivuoden aikana vapaaehtoisvoimin kymmenen esitystä Harri Raittiin kirjoittamasta näytelmästä ”Luther”. Kristillinen teatteriyhdistys on toiminut jo parinkymmenen vuoden ajan.

——————————-

VUODEN 2016 APURAHOJEN JAKOTILAISUUS

Tieteen ja taiteen kristillisen tukisäätiön kannustusapurahojen jakotilaisuus pidetään keskiviikkona 7. joulukuuta 2016 klo 15.00 Helsingissä Kirkkohallituksessa, Eteläranta 8, kokoustilassa Birgi

APURAHAT VUODELLE 2016 HAETTAVISSA

Tieteen ja taiteen kristillinen tukisäätiö julistaa haettavaksi kaksi kannustusapurahaa kumpikin suuruudeltaan 1.000,00 € tieteelliseen tutkimukseen tai taiteelliseen työskentelyyn.

Apurahaa haetaan näiltä verkkosivulta löytyvällä hakemuslomakkeella. Hakemuksia käsiteltäessä nähdään myönteisenä hankkeen liittyminen reformaation merkkivuoteen 2017. Apuraha taiteelliseen toimintaan on Kristillisen taidesäätiön apuraha.

Apurahahakemusten jättöaika päättyy 31.8.2016. Apurahapäätös julkistetaan ja apurahat jaetaan joulukuussa 2016. Säätiön apurahasääntöön voi tutustua näillä verkkosivuilla.

TIETEEN JA TAITEEN KRISTILLINEN TUKISÄÄTIÖ